Standhouders

Marcels Mineralen

Betaalbare mineralen voor iedereen

Finkminerals

Mineralen van zeldzame aard en locaties. Speciaal voor de echte verzamelaar.

My Preciosa.com

In de zomer van 2018 liep ik een edelstenen- en mineralen winkel binnen en wat mij opviel was dat sommige dingen extreem prijzig waren en niet geschikt voor ieders budget, terwijl iedereen eigenlijk gebruik moet kunnen maken van deze prachtige producten uit de natuur. Dit was het moment waarop ik besloot om dit te proberen te veranderen en deze producten tegen eerlijke prijzen aan te bieden. Ik ben de opleiding Edelsteen Therapie gaan volgen en heb dit diploma aan het einde van 2018 behaald. Sinds die tijd werk ik met heel veel plezier aan My Preciosa en geniet ik er nog iedere keer van als er een product bij de juiste persoon terecht komt!

Mineralenshop Berry

Voor al uw mineralen, fossielen en schelpen:
www.mineralenshop.be
Enkel op afspraak!

Ammonico

Ammonico is het bedrijf van Nico Zethof. Nico verzamelt al bijna 50 jaar fossielen en mineralen en heeft vier jaar geleden van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Ammonico koopt graag oude verzamelingen om een breed aanbod te krijgen. Daarnaast biedt Ammonico ook eigen vondsten aan en verkoopt hij het standaardaanbod uit de groothandels. In zijn kraam ziet u dat dan ook terug: een grote verscheidenheid van fossielen en mineralen van verschillende grootte en prijs. Ammonico hoopt u op de beurs te kunnen begroeten.

I AM Light Empowerment

I AM Light Empowerment houdt zich in de basis bezig met het bekrachtigen van onze relaties in hun ascencie en groei proces door middel van het organiseren van individuele en groepssessies. Daarnaast hebben we een pro actieve rol in het energetisch voorbereiden van Lemurische Zaad Kristallen en Kristallen Schedels voor onze klanten in binnen en buitenland.  Sinds enkele jaren houden we ons ook actief bezig met het vervaardigen van edelstenen en mineralen hangers, sieraden en sieradensets die we deels zelf en deels in samenwerking met onze partners in binnen en buitenland vervaardigen.

Fenix Gems & Minerals

Schatten uit de natuur die het verhaal van de aarde vertellen. Edelstenen en mineralen verrijken uw leven.
De kracht van de natuur als decoratie in uw woning of voor net dat beetje extra energie. Elke steen heeft een eigen verhaal.
Fenix Gems & Minerals is gespecialiseerd in de in- en verkoop van fascinerende edelstenen en mineralen uit regio’s als o.a. Brazilië en Afrika. De edelstenen en
mineralen worden op locatie, dicht bij de bron en vindplaats, door ons zelf geselecteerd en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid naar Nederland vervoerd.
Exclusieve exemplaren, blijvende schoonheid.

de Herkimer

Wij verkopen mineralen en stenen op beurzen en leveren op bestelling, afhalen is mogelijk. We maken sieraden en slijpen stenen op maat. We maken en verkopen orgonite. We geven een workshop hanger maken dmv zelf een steen te slijpen in 1 middag vanaf 16 jaar. Max 2 personen. We geven een workshop (gedenk) hanger of orgonite hanger maken van giethars met steentjes e.d. en eventueel as, plukje haar of tandje in groepjes van ongeveer 5 personen. Zie onze website www.deherkimer.nl